It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 20, 2017

Olemme lisänneet Weet je wat we doen, How Long ja Happy Xmas (War Is Over) 32 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Conny Vandenbos, Charlie Puth, tai Sarah McLachlan.

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 13, 2017

Olemme lisänneet Jingle Bells, Jingle Bell Rock ja Love Is in the Air 44 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Brian Setzer, Hall & Oates, tai Mike Denver.

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 06, 2017

Olemme lisänneet Happy Holiday, Beautiful Trauma ja Sonotone 43 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Matt Dusk, Pink, tai MC Solaar.

5 ohjetta miten pidät äänesi terveenä kylminä kuukausina

Talvi on tulossa! Keho kannattaa valmistella oikein kohtaamaan kylmät kuukaudet mm. hankkimalla C vitamiinia varastoon. Mutta entä ääni? Äänestä on yhtä tärkeää pitää huolta kuin kehostakin. Näin tekemällä meistä tulee parempia laulajia ja se parantaa myös yleisterveyttämme. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pidät äänesi terveenä talvella, keväällä ja syksyllä.

Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 30, 2017

Olemme lisänneet Blue Christmas, Take on Me (live MTV Unplugged) ja Oh Little Town of Bethlehem (with the Royal Philharmonic Orchestra) 46 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Dean Martin, a-ha, tai Elvis Presley.

Aliarvostetut muusikot... omassa ryhmässään

Kun lahjakkuus ja huomaavaisuus jakautuu epätasaisesti musiikillisessa kokoonpanossa, se voi johtaa epäoikeudenmukaisuuteen ja turhautumiseen. Tässä on katsaus kaikkein väärinymmärreityihin ja aliarvostetuimpiin muusikoihin.

Arkistot