It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 23, 2019

Olemme lisänneet My Girl, Bonne fête maman ja Hypersonic Missiles 48 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Otis Redding, Marcel et son orchestre, tai Sam Fender.

Sävellajin muutos: pieniä päivityksiä järjestelmäämme, isoja muutoksia sinulle!

Sävellajin vaihto on parantunut! Karaoke Versio palvelu voi ylpeänä tiedottaa uudesta teknologiasta joka mahdollistaa sävellajin muutoksen jopa -4/+4 puolisävelaskelta. Uusi teknologia myös parantaa äänenlaatua ja vähentää prosessoinnista johtuvia ylimääräisiä häiriö ääniä!

Ja paras uutinen on.... että se on täysin ilmaista! Voit nyt muuttaa minkä tahansa Karaoke Versio palvelun laajan laululuettelon kappaleen sävellajia. Luettelossa on jopa 75,000 laulua!

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 16, 2019

Olemme lisänneet I Just Can't Wait to Be King, I Want It That Way ja Midnite Cruiser 36 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä The Lion King (2019 film), Scary Pockets, tai Steely Dan.

10 ryhmää joilla on ollut viha- rakkaus suhde

Syynä saattoi olla pettäminen, sattumien summa, sydänasiat, ego tai valta-asema, mutta oli syy mikä tahansa, näitä elementtejä on esiintynyt ja vaikuttanut monien hyvin suosittujen musikkiryhmien toimintaan ja potentiaaliin. Tässä muutama tarina jossa em. elementtejä esiintyi hyvin suosituissa bändeissä.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 09, 2019

Olemme lisänneet We Will Rock You (Live Aid), Fancy ja Casanova (Xtreme Sound Mix) 36 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Queen, Twice (트와이스), tai Fantasy.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 02, 2019

Olemme lisänneet Sometimes, Wine into Water ja All Me 44 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Gerry Cinnamon, T. Graham Brown, tai Drake.

Arkistot