Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 22, 2014

Olemme lisänneet Amnesia, There Goes (My Heart Again) ja Bang Bang 43 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä 5 Seconds of Summer, Fats Domino, tai Ariana Grande.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 08, 2014

Olemme lisänneet Changing, Liquid Spirit ja Devant toi 39 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Sigma, Gregory Porter, tai Calogero.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 01, 2014

Olemme lisänneet Talk To Your Daughter, Thinking Out Loud ja Turnin' Me On 45 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Robben Ford, Ed Sheeran, tai Nina Sky.

Opi taustalaulamisen tekniikat

Ellet ole vielä huomannut, olemme julkaisseet erittäin opettavaisen artikkelin jossa perehdytään taustalaulun ja harmonioiden teoriaan (jota usein käyttivät mm. Simon & Garfunkel tai The Beach Boys).

Tämä on ensimmäinen julkaisumme näin lomien jälkeen. Kun luet teoria-osuuden sekä vähän harjoittelet voit nopeastikin oppia taustalulun salaisuudet.

Tutustu saatavilla oleviin duettoihin joista löytyy paljon lauluja minkä mukana harjoitella. Ennen kuin huomaatkaan pystyt kehittämään omat harmoniat melkein lauluun kuin lauluun!

Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 25, 2014

Olemme lisänneet Shake It Off, They Call Me The Breeze ja Hopeful 24 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Taylor Swift, Eric Clapton, tai Bars and Melody.