It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 21, 2016

Olemme lisänneet Carol of the Bells, Auld Lang Syne ja Sing Me to Sleep 35 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Pentatonix, Susan Boyle, tai Alan Walker.

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 14, 2016

Olemme lisänneet Mary, Did You Know?, Mary, Did You Know? (feat. The String Mob) ja Jingle Bell Rock 47 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Pentatonix, Michael Bublé, tai Joululaulu.

Valokeilassa yksi Karaoke Versio palvelun oma tähti: Thibaut

Thibaut saattaa olla Karaoke Versio teamin uusin jäsen, mutta hänen musiikillinen lahjakkuutensa on huomattu laajalti. Kitaransoiton opettajana ja Michael Jackson tribute bändin jäsenenä, hänen kokemus ja intohimonsa ovat täydellinen lisä Karaoke Versio tiimiin.

Hän kertoo suosikeistaan ja antaa ohjeita.

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 07, 2016

Olemme lisänneet Hot Stuff, Silver Bells ja Stille Nacht 34 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Groove Da Praia, Perry Como, tai Helene Fischer.

Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 31, 2016

Olemme lisänneet Silent Night, Rudolph The Red-Nosed Reindeer ja Musik sein 27 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Martina McBride, Michael Bublé, tai Wincent Weiss.

8 tapahtumaa jotka muovasivat musiikin historiaa

20 vuosisadan loppupuoliskolla musiikki on demokratisoitu. Sitä on saatavilla ihan jokaiselle ja musiikkia löytyy joka kodista. Musiikin levinneisyys on tuonut uusia lahjakkuuksia, uusia sääntöjä ja käytäntöjä.

Tässä ovat 8 tapahtumaa jotka muuttivat musiikin historian.

Arkistot