It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Kesäkuu 18, 2018

Olemme lisänneet Drowns the Whiskey, Knocking at Your Back Door ja I Can't Help It (If I'm Still in Love with You) 33 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Jason Aldean, Deep Purple, tai Linda Ronstadt.

Yhteenveto ajanjaksosta Kesäkuu 11, 2018

Olemme lisänneet Houses of the Holy, Can I Get an Outlaw ja Burnin' for You 37 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Led Zeppelin, Luke Combs, tai Blue Öyster Cult.

Yhteenveto ajanjaksosta Kesäkuu 04, 2018

Olemme lisänneet Beautiful Crazy, Heavy ja I'll Be There 29 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Luke Combs, Anne-Marie, tai Jess Glynne.

Laulan, siksi olen: kun musiikki ja filosofia kohtaavat

Käännetään huomio hetkeksi vuoden 2018 loppututkinnon suorittajiin, jotka varmastikin ajattelevat jo seuraavaa elämänvaihetta ja omaa filosofiaansa. Filosofiaa, joka kyseenalaistaa ympäröivää maailmaa, löytyy kaikkialta, mutta hyvin usein sitä löytyy musiikista. Epäilyttääkö? Tässä muutamia esimerkkejä jotka ovat pohtimisen arvoisia.

Laulajan ruokavalio

Olet varmasti kuullut sanonnan "laula vatsasta" mutta ruoansulatuksen ja äänen yhteistyö ulottuu paljon syvemmälle kuin vain hengitystekniikkaan. Mitä pistät suuhusi voi vaikuttaa ja usein myös suoraan vaikuttaa ääneesi. Vilkaistaan mitä meillä on ostoslistalla!

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 28, 2018

Olemme lisänneet My Life Is Going On, Rainy Day People ja Natural High 37 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä La Casa de Papel, Gordon Lightfoot, tai Merle Haggard.

Arkistot