It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 24, 2014

Olemme lisänneet Mini World, Co-Pilot ja Sailing 39 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Indila, Corneille, tai Mike Oldfield.

Uutuustarjous Kitara, Rummut, Basso ja Piano osioille

Kitara ja Rummut suosion johdosta, ilmoitamme ilolla uusista Piano ja Basso osioista. Kumpikin osio tarjoaa tuhansia taustoja pienon ja basson soittajille. Pianon soittajas and Bassoa.

KitaraRummutBassoPiano


Juhlistaaksemme tapausta, haluamme tarjota sinulle "uutuusalennuksen": joka on voimassa 30 huhtikuuta asti. Voit nyt ostaa kaksi kappalletta Kitara, Rummut, Piano tai Basso osioista yhden hinnalla (kunhan teet sen saman tilauksen yhteydessä) : osta yksi ja saat yhden ilmaiseksi!

Käytä kuponkikoodia ONEFORONE kun haluat käyttää tämän ainutlaatuisen tilaisuuden (klikkaa tästä jos sinulla on kysyttävää kupongin suhteen).

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 17, 2014

Olemme lisänneet La chanson des restos (Version symphonique), I Don't Mind ja De vlieger 38 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Les Enfoirés, Immature, tai André Hazes.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 10, 2014

Olemme lisänneet Bottoms Up, Loin de Paname ja Light On 39 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Brantley Gilbert, Nora Arnezeder, tai Rebecca Ferguson.

Nyt saatavilla Taustaraitoja myös Bassolle ja Pianolle!

Olemme lisänneet kaksi uutta osiota Karaoke Versio palveluun. Nyt tarjoamme Taustaraitoja Bassolle ja Pianolle.

Niin kuin muissakin instrumenteille tarkoitetuissa osioissa, tarjoamme Instrumentaaliversiosita joiden avulla voit harjoitella Basson tai Pianon soittoa. Jokainen ostos sisältää monta versiota samasta kappaleesta; (Laulun kanssa, Ilman laulua, Harjoitusraita, Täysi versio).

Toivomme että saat iloa kun soitat uusien taustojemme mukana ja kuulemme mielellämme kommentejasi joita voit tähän allapuolelle kirjoittaa.

For now, it's time to grab your instrument and start playing your favorite tracks!

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 03, 2014

Olemme lisänneet The Dark, La complainte de la butte ja In the Misty Moonlight 29 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Anouk, Hélène Ségara, tai Dean Martin.

Arkistot