Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 15, 2021

Olemme lisänneet Tahroja Paperilla, La gatta ja Situation (Club 69 Radio Edit) 66 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Eppu Normaali, Gino Paoli, tai Yazoo.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 08, 2021

Olemme lisänneet Kaksi puuta, Wort zum Sonntag ja War 57 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Juha Tapio, Die Toten Hosen, tai Bob Marley.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 01, 2021

Olemme lisänneet Man on the Silver Mountain, Rut und Wiess ja The ABC's of Love 59 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Rainbow, Bläck Fööss, tai Frankie Lymon.

Kustomoitava laulu:
täydellinen lahja rakkaalle ystävälle!

Siitä lähtien kun annoit äidillesi lahjaksi makaroni kaulakorun, tai kun sinun FC Barcelonaa fanittava isäsi sai sinulta lahjaksi Real Madridin pelipaidan, sinun vanhampasi ovat olleet sitä mieltä, että sinun "täydelliset lahjasi" eivät ole ihan yltäneet heitä kohtaan tuntemasi rakkauden tasolle. Eiväthän he vieläkään ole lunastaneet lahjakorttia läheiseen pihiviravintolaan (ehkä unohdit, että heistä tuli kasvissyöjiä Nepalin reissun jälkeen).

Mitä jos kerrankin yllättäisit vanhempasi tai isovanhempasi personalisoidulla lahjalla? Mikä voisi olla parempaa kuin laulu joka on tehty ainoastaan heille ja jonka annat täynnä rakkautta syntymä- tai hääpäivälahjaksi?

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 25, 2021

Olemme lisänneet It's All Over Now, Baby Blue, Ut mot havet ja Miss Sun 53 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Bob Dylan, Rune Rudberg, tai Boz Scaggs.

Arkistot